NVIS med gjengen fra LA4C kurset

Mandag betyr NVIS meg LA4C-kurset, og i dag tenkte jeg å gjøre det lett for meg selv ved bare å rusle opp på Slottsfjellet. Selv om jeg egentlig vet bedre! Der oppe er det nemlig ganske fine forhold til å ta imot signaler med lav innfallsvinkel. Og når man forsøker å kjøre NVIS er det jo nærmest per definisjon støy om det kommer inn under 60° fra horisonten. Så det gikk jo som det måtte – men jeg fikk ihvertfall øvet litt mer på å bruke mange av de flotte filterfunksjonene i FT-991A-en! Fikk med meg det meste, men neste mandag blir det ned i en dalbunn igjen! Navn på blokka (i tillegg til undertegnede) etter en snau time ble:

  • LB5IJ, Lars i Sandefjord
  • LA9RY, Knut i Haugesund
  • LA9ULA, Bjørnung i Tananger
  • LA5PUA, Dag i nærheten av Flekkefjord som endelig har fått opp antenne!
  • Honorable mention: LA5OJ, Oddvin som la ned vertikalen sin for å kunne lytte!

Høres igjen neste mandag!