NVIS med gjengen fra LA4C kurset (og andre)

Henger litt etter med oppdateringene her nå, så bare en kjapp oppsummering av foregående mandags NVIS. Vi “møttes” som vanlig på 3.677 LSB med strålende forhold og lite forstyrrelser av noe slag (ihvertfall der jeg satt på Rosanes). Av “de faste” var det Lars, LB5IJ og meg selv som deltok. I tillegg dukket Håkon, LA2DH innom fra Lampeland – Håkon er også semi-fast deltager både på LA1T sin 10m ring og månedlige NVIS-aktivitet. Vi fikk også selskap av LB6OJ, Ian i Nissedal og LB1NH, Arild i Valdres. Jeg kjørte FT991A med 100W i en 45m “random wire” via an CG-3000 tuner – som vanlig! Også fikk jeg testet ut nytt headset – Heil Pro 7 – som tilsynelatende fungerte greit. Har savnet et headset som stenger resten av verden litt ute når jeg forsøker å høre hva som blir sakt på radio – og gjerne også et som har en mikrofon som ikke plukker opp all verdens vindstøy så fort det trekker litt mer en 3 m/s. Og i tilfelle jeg ikke skulle være synlig nok der jeg sitter med to 10m høye antennemaster 40m fra hverandre; så er høretelefonene på størrelse med en halv håndball, og knall røde!