Vikarierende ringleder for 10m tirsdagsringen

Ronny LA4VIA tilbød meg å kjøre 10m-ringen til LA1T, og jeg kaster meg over muligheten! QTH Vetan følger visstnok med jobben, så da var det bare å rigge seg til som best en kan. Den snille damen fra FedEx har nettopp levert en 18m DX Commander Nebula teleskopisk mast, og det syntes å være en passende anledning til å innvie denne! Tape-et den sedvanlige 10m sleeve dipole-en i toppen, og reiste den opp på egen hånd; noe som gikk overraskende enkelt. Satte opp FT-991A-en, og med pre-amp slått av var det overhode ingen utslag fra støy på S-meteret. Så etter alt å dømme flotte forhold for lokal 10m kommunikasjon! Fikk også etter hvert selskap av Ronny som har både kunnskap, hørsel og hukommelse som går min en høy gang – og ikke mindre viktig; han har varebil og tarp så vi fikk slått opp et tak da regnet plutselig meldte sin ankomst! Hyggelig kveld med hyggelige mennesker – som til slutt endre med følgende navn på blokka:

  • LA2NCA, Knut – Stikkvannskollen
  • LB5VA, Stig – Hurum
  • LA8IY, Øystein – Telemark
  • LB8FI, Tomas – Vestskogen
  • LB3EJ, Einar – Våle?
  • LA1ILA, Jon – Kilås
  • LB7XH, Eivind – Sandefjord
  • LA8IY, Øystein – Skien
  • I tillegg til LA4VIA og undertegnede på Vetan