SOTA: LA/VF-001 – Skibergfjellet

Vestfolds høyeste topp, 632moh, men med bare drøyt 200m høydeforskjell mellom toppen og der vi parkerte bilen! Turen opp var ikke utfordrende annet en for kondisjonen, det var greit å finne frem og mye fint å se! Litt mindre trivelig var all myggen og fluene som kastet seg over oss da vi kom opp – men det har vel mer med sesongen en geografien å gjøre tipper jeg! Rigget opp 15m sleeve dipole på 10m DX Commander mast, FT-991A-en og en Surface Go – og fanget følgende på FT8/FT4:

  • 9A5E, Croatia
  • OD5ZZ, Libanon
  • F1PSX, Frankrike
  • LA7XJ, Norge
  • PY5JO, Brasil
  • LA3PNA, Norge (Thomas, som var instruktør på lisenskurset jeg gikk)
  • EA1RCQ, Spania
  • 4X5MZ, Israel

Flotte forhold på 15m, med spots fra både Sør-Amerika, Afrika, Oseania og Asia i tillegg til mesteparten av Europa!