2 ganger 10m tirsdags-ring

Tok med FT-991A’n, 10m DX Commander og 10m “sleeve dipole” til Signalen i anledning 10m ringen til LA1T. Forventet i og for seg både å høre og bli hørt godt derfra, men forholdene (for lokale kontakter) var ganske eksepsjonelle i dag. Støyen på toppen der jeg satt ga overhode ikke utslag på meteret, og det relativt lille jeg hørte av utenlandske stasjoner var relativt både svake og sporadiske. Regner med Ronny LA4VIA legger ut liste på Facebook, så jeg gidder ikke gjenta den her. Etter LA1T ringen gjorde Tomas LB8FI og jeg en test på 6m, også det var svært vellykket, men jeg glemte å notere ned signalrapporter. Antagelig også derfor jeg har glemt hvem tredjemann som ble med over på 6m var…

Det har slik jeg forstår det blitt litt vane for at Tønsberggjengen blir værende på 10m og deltar i ringen til Facebook-gruppen “Vi som er aktive på amatør og CB radio” på 28.305 klokken 21:00 på tirsdager. Og siden jeg har barnefri i dag tenkte jeg å kaste meg på den også. Men det viste seg at sedvanlig ring-leder John Magne LB8MG ikke dukket opp – så da endte jeg på litt uforklarlig vis som ad-hoc ring-leder, og kan rapportere om følgende innsjekk:

  • LA2NTA Alf, Sandvika
  • LA4VIA Ronny, Vetan
  • LB1PJ Stefan, Vealøs
  • LB3CJ Mathias, Fossnes
  • LA2HPA Svein Erik, Jessheim
  • LB8FI Tomas, Nøtterøy?
  • LA9VKA Tormod, Hvaler

Takk til alle sammen for en hyggelig kveld!