15m sleeve dipole

En ganske kald og grå dag på Slottsfjellet mens jeg jobber med å tune inn designet mitt for “Sleeve dipole”. Skulle egentlig vært for 17m, men på grunn av en lite heldig kombinasjon av en brain-fart og en avbitertang ble det 15m isteden! Må ha hevet og lagt ned den DX-Commander stangen minst 25 ganger mens jeg justerte på lengden av topp-lederen og plasseringen av choke-en! Men resultatet relativt tilfredsstillende som kan sees av bildene under; 15 kontakter på FT8/FT4, inkludert et nytt DXCC-entry: Maldivene!

Log (FT4/FT8, 15m, 20W, G90)

 • BX6ABC (Taiwan)
 • SQ7BCB (Polen)
 • OD5ZZ (Libanon)
 • LU4EFC (Argentina)
 • 4K6FO (Azerbaijan)
 • LB8MG (Norge)
 • LZ2HA (Bulgaria)
 • N3SL (USA)
 • PU1JSV (Brasil)
 • YC8SBD (Indonesia)
 • EA5NB (Spania)
 • 8Q7PR (Maldivene)
 • YB1GRZ (Indonesia)
 • K4ADR (USA)
 • CU2AP (Asorene)